Gyakran ismételt kérdések

Szerződött futárszolgálat partnerünk van. A nagy nap előtt 1 nappal érkezik meg a csomag a megadott címre.

A szállítást ingyenesen biztosítjuk egész Magyarország területén. Ez a mi ajándékunk.

Amint az összeg beérkezik bankszámlánkra, úgy válik hiteles foglalássá a csomag. A szerződött futárszolgálat 1 nappal a nagy nap előtt kézbesíti a csomagot a megadott címre. Személyes átvételre is van lehetőség Budapest 13 kerületében, szintén 1 nappal a nagy nap előtt. 

A játékot a lefoglalt nap utáni napon kell visszaküldeni az előre felcímkézett dobozban címünkre. Amennyiben hétvégre szól a rendelés, úgy a hétfői napon kell visszaküldeni a játékokat.

Amennyiben az idő meleg, nem esik az eső és nincsen sár, úgy természetesen szabadban is játszhatóak a játékok. Arra kérünk, hogy szabadtéri játék esetén fokozottan figyeljetek a játékok épségére.

Igen, Elég egy 20 nm-es szobányi terület, hogy kényelmesen lejátszhassuk a játékokat. Így rossz idő esetén is nyugodtan lehet játszani. Csak a szülők szabnak határt, hogy mekkora tér használható a lakásból.

Igen, tematikus csomag bérlés estén. A csomagok nagyobb értékű kiegészítőket tartalmaznak pl: kosztümök, így ezeknek a megóvása érdekében szükséges a kaució befizetése. A kaució összege minden esetben 20.000,- Ft. Amint a csomag visszaérkezik a zsúrt követően automatikusan visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra. Fontos, hogy a kaució visszautalásához minden kelléket épségben kell, hogy visszakapjunk.

A csomag kb 10kg, egy dobozban találhatóak a kellékek. Kérjük a dobot őrizzétek meg és ebben küldjétekk vissza a megadott címre.

Nem talált választ a kérdésére?

Írja meg nekünk, és készséggel válaszolunk.