Hogyan működik

Rendelés

Nézz körbe a folyamatosan bővülő kínálatunkban. Foglald le az időszakot és rendeld meg a kiválasztott csomagokat. A vásárlásról küldünk egy visszaigazoló emailt. Ha bármi kérdésed lenne, lépj kapcsolatba velünk.

Kiszállítás

A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik.  A kiválasztott időszak előtt 2-3 nappal küldjük a csomagot a megadott címre. Figyelem! Csak a kaució és a teljes rendelési összeg befizetése után kerülnek a csomagok feladásra! Kérjük a dobozt semmiképpen se dobd ki, hiszen ebben tudod visszaküldeni 1 nappal a parti után a kellékeket.

Buli

Minden szükséges kelléket megtalálsz a csomagban. Részletes tájékoztatást a használatról, leírást a játékokhoz és időtervet is. Sőt ajándékba adunk még + előre kinyomtatott játékokat, amelyek a buli bármely időpontjában bevethetőek.

Visszaküldés

A tematikus bérelt csomagot 1 nappal a  szülinap után küld vissza az előre felcímkézett dobozba a megadott címre. A visszaküldés költsége ingyenes.. Figyelem! a kiegészítő kellékeket nem kell visszaküldeni, hiszen azok egyszer használatos termékek. Csak Magyarország területén vállalunk kiszállítást.