Rólunk

Üdvözöllek az oldalon!

Pajor Csilla vagyok két gyermekes anyuka. Rengeteg partit szerveztem már az elmúlt 15 évben a családomnak, rokonoknak, barátoknak. Legtöbb esetben hosszú órákat, napokat töltve a megfelelő kellékek, dekoráció kiválasztásával és a játékok kitalálásával, beszerzésével. 

Veled is előfordult már, hogy boltról boltra rohansz, igyekszel összeállítani szuper jó programokat a zsúrra? A nagy napon pedig folyamatosan figyeled az igényeket, megpróbálod a lehetetlent, hogy mindenki jól érezze magát? Velem már ez a helyzet számtalanszor megtörtént. Tudom milyen fárasztó és stresszes összehozni egy tökéletes születésnapi partyt. 

Ezen az oldalon egy újfajta születésnapi megoldást adunk Neked.  Szerintünk fontos, hogy együtt tudj ünnepelni a gyermekeddel, ott legyél a legfontosabb pillanatokban és ne készülj ki már az előkészületi fázisban. 

Mi átvállaljuk a szervezést és küldjük a gondosan megtervezett, gyermekedre szabott kész szülinapi csomagot. A bulidobozokat úgy alakítottuk ki, hogy mind a résztvevő gyerekeknek, mind a felnőtteknek  maradandó élményt nyújtsanak. Itt nem kockáztatsz semmit, az egyedi dekorációt megkapod a kiválasztott tematikus játékellékekkel és részletes leírásokkal együtt. Nincs más dolgod, mint lefoglalni a megfelelő csomagot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szerezd meg a ingyenesen a szülinapi meghívókat és a titkos játékgyűjteményt végszükség esetére!

Feliratkozás