Hot

Varázslók világa tematikus csomag

24.500 Ft

A Varázslók világa csomag elrepíti a gyerekeket Harry Potter és barátai boszorkányos világába. Kor szerint két fajta varázsló csomag foglalható. A gyerekeknek körülbelül 2-3 órás elfoglaltságot biztosít.

A kisiskolások számára (6-9 év) egy olyan csomag került összeállításra, amelyben megismerhetik a gyerekek a varázslóképző világot. Ahhoz, hogy elnyerjék a varázsló oklevelet különböző tanórákon kell bizonyítanuk rátermettségüket. Különféle ceremóniákon és tanórákon (összesen 6 tanóra) vesznek részt, hogy elsajátítsák a varázslás csinyait. Majd egy rejtélyes ügyből kifolyólag kincskeresés vár rájuk. A sikeres vizsgázt követően pedig ott lesznek a roxforti iskola bulin. Fontos, hogy a játékok/tanórák nem egymásból következnek, azaz nincsenek egymáshoz kötve. Így ha kihagynak valamit, akkor is tovább lehet haladni a játékban.

A nagyobb gyermekek (10-12 év) számára egy másfajta csomagot állítottunk össze. Ők már jól ismerik a Roxforti iskolát, így nekik egy rejtélyt kell megoldaniuk, miközben különféle kalandokba keverednek. Részt vesznek közben például a trimágus tusán, elkészítik a a szükéséges eszközöket, hogy tovább tudjanka haladni a rejtély megoldásában és közben folyamatos feladványokba botlanak, amiket ha sikeresen megoldanak a veszély megszűnik. A nap végén pedig részt vehetnek a roxforti iskola bulin.

A csomag tartalma:

  • Kosztümök minden gyermek számára
  • Díszletek: mintha csak Roxfortban lennénk
  • Játék kellékek a feladványokhoz és rejtvényekhez
  • Részletes játékleírás
  • Időterv

 

A tematikus csomaghoz érdemes rendelni a tematikának megfelelő dekorációs kiegészítőt. Nézzd meg a dekorációs kellékeinket is!

Kategória:
Kosár

További információk

Nem

fiú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Varázslók világa tematikus csomag” értékelése elsőként