Hot

Szuperhős tematikus csomag

24.500 Ft

Tökéletes választás ha gyermeked rajong a szuperhősökért. A buliból nem hiányozhat Venon, Pókember, BatMan, Joker, Amerika kapitánya, Thor, Hulk és a többiek. A játékos programok során a gyerekek belebújhatnak a szuperhősök karakterébe és együtt sok-sok kalandon mennek keresztül, hogy megmentsék a világot.

A játék hossza körülbelül 2- 3 óra, de természetesen ez szabadon változtatható, hiszen a játékok nem egymásra épülnek. Kor szerint két fajta szuperhős csomag foglalható. A gyerekeknek körülbelül 2-3 órás elfoglaltságot biztosít.

 

A kisebbek számára (5-8 éves) egy olyan csomag került összeállításra, amelyben megismerhetik a gyerekek a szuperhősöket. Részt vesznek egy szuperhős képzőn, ahol különféle típusú feladatokat kell elsajátítaniuk, hogy igazi szuperhőssé váljanak. Természetesen a játék vége hatalamas hősi buliba végződik.

 

A nagyobb gyermekek (9-12 év) számára egy rejtvényekben gazdag csomagot állítottunk össze. Itt már egy komoly küldetést kell teljesíteniük a gyerekeknek és megmentenük a világot, amit csak együtt az egész csapat részvételével lehetséges. Különféle rejtvényekbe, feladványokba botlanak és mivel szuperhősök, így a fizikai megpróbáltatásokat is ki kell álllniuk, hogy győzni tudjanak. A sikert pedig egy fergeteges hősi bulival ünneplik meg.

 

A csomag tartalma:

  • Kosztümök minden gyermek számára
  • Díszletek: mintha csak a szuperhősök világába csöppenénk
  • Játék kellékek: fealdványok, rejtvények, mozgásos feladatok számára
  • Részletes játékleírás
  • Időterv

 

A tematikus csomaghoz érdemes rendelni a tematikának megfelelő dekorációs kiegészítőt. Nézzd meg a dekorációs kellékeinket is!

Kategória:
Kosár

További információk

Nem

fiú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Szuperhős tematikus csomag” értékelése elsőként