Hot

Varázslók világa

6.990 Ft

A gyerekek felvételt nyernek a varázslóképző iskolába és kezdetét veszi egy felejthetetlen kaland. Itt megismerhetik a tanulók a varázslóképző világot. Ahhoz, hogy elnyerjék a varázsló oklevelet különböző tanórákon (összesen 5 tanórán) kell bizonyítaniuk rátermettségüket, hogy elsajátítsák a varázslás csinyját. Fontos, hogy a játékok/tanórák nem egymásból következnek, azaz nincsenek egymáshoz kötve, azok felcserélhetőek. 

Ha a gyermeked egy igazi Harry Potteres szülinapra vágyik, vagy csak a varázslók világába szeretne betekintést nyerni, akkor ez egy szuper választás! Kisiskolás kortól ajánlott. A korosztálytól függően kisebb-nagyobb szülői segítség szükséges lehet. Minimális előkészület szükséges.

 

Kategória:
Kosár

Leírás

A Varázslók világa csomag elrepíti a gyerekeket Harry Potter és barátai boszorkányos világába. A gyerekeknek körülbelül 2-3 órás elfoglaltságot biztosít.

A kisiskolások számára (6-12 év) egy olyan csomag került összeállításra, amelyben megismerhetik a gyerekek a varázslóképző világot. Ahhoz, hogy elnyerjék a varázsló oklevelet különböző tanórákon kell bizonyítanuk rátermettségüket. Különféle ceremóniákon és tanórákon (összesen 5 tanóra) vesznek részt, hogy elsajátítsák a varázslás csinyait. Majd egy rejtélyes ügyből kifolyólag kincskeresés vár rájuk. A sikeres vizsgázt követően pedig ott lesznek a roxforti iskola bulin. Fontos, hogy a játékok/tanórák nem egymásból következnek, azaz nincsenek egymáshoz kötve. Így ha kihagynak valamit, akkor is tovább lehet haladni a játékban.

 

A csomag tartalma:

 • Meghívó sablon a szülinapra
 • Részletes játékleírás
 • 5 db tanórai leírás és kellékek
  • Alapfokú varázslatok tanóra
  • Legendás lények gondozása tanóra
  • Bájitaltan
  • Harry Potter kvíz
  • Patrónus választás
 • Rendes Bűbájos Fokozat ellenőrző

Mire lesz szükségem? Papírra, ollóra és egy nyomtatóra! Otthon kinyomtatható. Lakásban és szabadban is játszható.

FONTOS! Ez a termék digitális, amit le tudsz tölteni és kinyomtatni. Fizikai terméket nem küldünk. Személyes használatra. A színek eltérhetnek a nyomtató fajtájától és egyéb beállításoktól függően. A terméket az utalás megérkezése után küldjük emailben!

További információk

Nem

fiú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Varázslók világa” értékelése elsőként